BBMP
BBMP
 BBMP


Deel deze pagina:


 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Softwarebedrijf Pelosa lanceert gratis nationale personeelspool

De heropening van scholen en kinderopvang zal naar verwachting leiden tot meer druk op de buitenschoolse opvangcentra en medewerkers. Met scholen die leerlingen verdeeld les zullen geven om zo de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen, is het aan buitenschoolse opvang de taak om hun rooster hierop aan te passen.
Softwarebedrijf Pelosa lanceert gratis nationale personeelspool


Dit resulteert in verlengde openingstijden, organisatorische uitdagingen en een grote vraag naar personeel.  Softwarebedrijf Pelosa lanceert daarom Quebble Together: een nationale personeelspool die vraag en aanbod van personeel samenbrengt, gratis te gebruiken voor alle Nederlandse kinderopvangorganisaties.

‘Direct na de aankondiging van premier Rutte hebben we contact opgenomen met kinderopvangorganisaties die gebruik maken van onze software om hun personeel te managen. We hoorden van alle kanten hetzelfde geluid: de druk op ons personeel en hiermee de vraag naar extra handen zal toenemen. Met de overtuiging dat onze software vraag en aanbod bijeen kan brengen besloten wij Quebble Together minimaal tot de zomervakantie gratis beschikbaar te stellen voor alle centra in Nederland en ons personeel in te zetten voor de coördinatie’, aldus Peter van Zijl, directeur van Pelosa.
Reacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:
Om spam tegen te gaan dient u het onderstaande hokje aan te vinken en moet u mogelijk een vraag beantwoorden.

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.