BBMP
BBMP
 BBMP


Deel deze pagina:


 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Platform Onderwijs Facilitair samengevoegd met KindVak

De komende editie van KindVak, op 13-14-15 januari 2022 in Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, wordt uitgebreid met een extra hal om ruimte te bieden aan een toevoeging aan het exposantenaanbod: het facilitaire segment. Volgens Gerbrig Reitsma, beursorganisator KindVak bij ConExpo, komt de samenwerking met Thierry Trampe, Han van Egdom en Marco van de Wetering op het juiste moment.


‘KindVak is in de afgelopen 25 jaar autonoom uitgegroeid tot een beurs met een breed aanbod. Wij zien dat dit met name bedrijven zijn die zich richten op alles wat met het kind te maken heeft. De bedrijfsvoering daar omheen – het facilitaire aspect - is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Dat wilden we ook graag terug laten komen op de beursvloer.’ 

De drie heren organiseerden al eerder een evenement voor deze doelgroep, Platform Onderwijs Facilitair. Dat evenement wordt nu geïntegreerd in KindVak. ‘Hierdoor kunnen we de beurs in één keer substantieel uitbreiden. En dat is van belang voor de bezoeker: die wil zich kunnen oriënteren, rondkijken en vergelijken.’ Niet alleen het exposantenaanbod wordt uitgebreid, ook in het workshopprogramma komt het facilitaire thema uitgebreid aan bod.