Beleid, Bestuur, Management & Pedagogiek in de kinderopvang

Naamsverandering Stichting Tangent

Op 1 januari 2023 zijn Tangent en een deel van de Kinderopvanggroep gefuseerd. Sindsdien zijn zij op veel manieren aan het werk om samen één organisatie te worden. Door de krachten te bundelen, kunnen ze vanuit één visie samenwerken aan een doorgaande leer- en ontwikkellijnen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij deze vooruitstrevende samenwerking hoort een gezamenlijke nieuwe naam: Mondiaen.

Nieuw logo 

Mondiaen staat voor werelds, samen, ontwikkeling en nieuwsgierig. De afgelopen maanden is hard  gewerkt aan de identiteit en hebben we weloverwogen beslissingen gemaakt. Bij deze nieuwe naam  hoort dan ook een nieuw logo. 

De drie ellipsen van het logo vormen samen de letter M. Ze staan in vergrotende trap, dit visualiseert  ontwikkeling en vooruitgang. De speelsheid van de vorm wekt een bepaalde nieuwsgierigheid op. 

Samen het verschil maken 

Mondiaen biedt gelijke kansen, geeft een rijke schooldag en maakt hiermee het verschil voor kinderen  tussen 0 en 13 jaar in Tilburg, Goirle, Gilze, Rijen, Udenhout en Berkel-Enschot. Het aanbod is breed  en gevarieerd en bevat sport, natuur, cultuur, muziek en extra ondersteuning. Ouders en kinderen  hebben hierdoor optimale keuzemogelijkheden. Zo wordt de ontwikkeling van kinderen op een hoger  plan gebracht. 

Medewerkers 

De medewerkers van Mondiaen krijgen door de samenwerking bredere loopbaan- en  ontwikkelmogelijkheden. Mondiaen kan beter anticiperen op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en ze zijn flexibeler. Dit biedt nieuwe kansen op een boeiende werkomgeving en het geeft  carrièremogelijkheden.  

Voor de wereld van morgen 

Mondiaen is enthousiast en nieuwsgierig naar deze volgende fase. Mondiaen gaat verder met goede  opvang en goed onderwijs en breidt dit uit. Samen werken ze verder aan de ontwikkeling van kinderen  voor de wereld van morgen. De komende tijd wordt de gezamenlijke identiteit zichtbaar op alle  locaties en hoort en ziet u meer over Mondiaen.