Beleid, Bestuur, Management & Pedagogiek in de kinderopvang

‘Lefwijf’ Lucinda Douglas spreekt op BMK-festival

Op 23 juni organiseert de BMK een zomers festival, met veel informatie en workshops over maatschappelijk gedreven leiderschap, empowerment, personeelsmanagement en het versterken van teams. Bezoekers en deelnemers kunnen met elkaar in kleine en grote groepen in dialoog over de kinderopvang van nu en de toekomst.
‘Lefwijf’ Lucinda Douglas spreekt op BMK-festival


Een van de sprekers tijdens dit festival is Lucinda Douglas. Zij groeide op onder het apartheidsregime in Kaapstad, Zuid-Afrika. Zij schreef Lucinda tien boeken, werd in 2016 genomineerd voor de verkiezingen van ‘Etnisch Zakenvrouw van het Jaar’ en sprak op de internationale top ‘She Speaks’ in Nigeria in 2018.

Ook had zij op RTV7 de tv-talkshow ‘Yes You Can Woman’, eveneens de titel van haar biografie. Lucinda is daarnaast bedenker van de LEFWIJF-reeks, boeken die Lucinda schrijft met tientallen vrouwen met lef, die dat zakelijk en privé inzetten en zo hun omgeving meenemen.

Tijdens het BMK-festival neemt Lucinda de deelnemers mee in haar verhaal, waarin iedereen zichzelf kan herkennen. Want wie kent niet de beren op de weg naar het verlangen, de angsten die je ervan weerhouden die droom na te jagen en de bezwaren die je steeds weer aanvoert en die je tot onderdeel maakt van wie je bent? Lucinda maakt er korte metten mee en laat zien hoe je dit alles kunt transformeren met een behoorlijke dosis lef.