Beleid, Bestuur, Management & Pedagogiek in de kinderopvang

Kennisgroep operationeel managers kinderopvang

Operationeel manager in de kinderopvang die hun netwerk willen uitbreiden en zich blijven ontwikkelen kunnen naar een platform waar ze gelijkgestemde professionals kunnen ontmoeten om van elkaar te leren. De kennisgroep biedt gelegenheid om drie keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld.


Tijdens deze bijeenkomsten kun je kennis delen en halen, ervaringen delen en best practices bespreken waarmee je jouw functie naar een hoger niveau kan tillen. Om bij te dragen aan het succes van jouw locatie(s). De kennisgroep is bedoeld voor managers met operationele verantwoordelijkheid en veel werkzaam in en voor het primair proces, zoals: locatiemanagers, locatieleiders en clustermanagers.

De locaties worden gekozen in overleg met de deelnemers. Kosten ongeveer 450,- excl. btw per jaar. Met een abonnement met een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Datum en tijd, maandagen van 10.00 tot 14.30 uur, inclusief lunch: 8 april 2024, 17 juni 2024 en maandag 14 oktober 2024. Aanmelden voor de kennisgroep en meer informatie vind je hier.