Beleid, Bestuur, Management & Pedagogiek in de kinderopvang

Denise Rondeel pedagogisch professional van het jaar

Denise Rondeel is gekozen tot pedagogisch professional van het jaar. Zij vertelt in een interview met de Branchevereniging Kinderopvang enthousiast over haar passie voor het vak, over de schoonheid van het vak en over de bijzondere ervaring die de verkiezing meegebracht heeft.
Denise Rondeel pedagogisch professional van het jaar

Ze vertelt over het bijzondere karakter van de kinderopvanglocatie waar ze werkt, de eigentijdse visie op kinderopvang en haar ambities. Maar werken in de kinderopvang, zo geeft Denise aan, is vooral zó veel meer dan alleen opvang bieden.

Denise werkt bij de kleinschalige locatie Tante Tuit in Eibergen, onderdeel van Weijdeland Kinderopvang. Ze vertelt over het concept: ‘De organisatie werkt met een rijke leeromgeving. Zo beschikt het gebouw over een huiselijke leeromgeving (dreumesen), gericht op imitatie, een rustige leeromgeving (baby’s), waar alles op zachte toon en met rustige muziek gaat, en een ontdekkende leeromgeving (peuters), waar kinderen alles kunnen pakken wat ze willen.’ Lees hier het hele interview.