BBMP
BBMP
 BBMP


Deel deze pagina:


 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Cor Schuurman is benoemd tot ridder

Cor Schuurman, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Noord-Hollandse kinderopvangorganisatie Tinteltuin werd op 28 juni jl. geridderd in de Orde van Oranje Nassau.
Cor Schuurman is benoemd tot ridder

De oudere garde kinderopvangdirecteuren van het eerste uur nemen in flinke getale afscheid. Zo ook Cor Schuurman, die de laatste 11 jaar het bestuur voerde over Tinteltuin en daarvoor bijna 14 jaar bij de rechtsvoorgangers aan de slag was. Cor is een verbindende bestuurder geweest met veel oog voor vernieuwing. Zo stond hij bijvoorbeeld aan het roer bij het innovatieproject Pedagogisch actief en steunde hij recent de beroepsvereniging PPINK. Ook zijn vernieuwende aanpak bij de opvang van baby's - mede naar aanleiding van het IKK - is op zijn blazoen te schrijven. 

Het is vermoedelijk ook daarom dat het Zijne Majesteit heeft behaagt Cor  tot Ridder te slaan in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Veenstra van gemeente De Fryske Marren (waaronder de woonplaats van Cor onder valt) kwam speciaal uit Friesland om hem de orde op te spelden.