BBMP
BBMP
 BBMP


Deel deze pagina:


 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Leuke eindejaarsattentie voor medewerkers (& ouders)!

De nieuwe bkr voor baby's komt eraan in 2019. Menig manager en directeur zal zich dit jaar dan ook gebogen hebben over de vraag: Hoe bieden we jonge kinderen de beste kwaliteit kinderopvang en houden we - ondanks de onvermijdelijke stijgende kosten - de ouders tevreden? De KIDDO Babyspecial is een leuke manier om de babykennis top of mind te houden bij uw medewerkers. Een mini-opfriscursus, naslagwerk of manier om meer begrip te kweken bij ouders.
Leuke eindejaarsattentie voor medewerkers (& ouders)!

Want er komt nogal wat kijken bij babyopvang! Denk aan kennis over hechting, de breinontwikkeling van baby's, een veilige speelsfeer creëren, muziekbeleving van baby's of het herkennen van babygebaren. En dan hebben we het nog niet eens over het omgaan met bezorgde ouders, het ondersteunen van moeders die borstvoeding geven of ondersteuning bieden bij huilbaby's.
 

Reserveer uw exemplaren

Wilt u de medewerkers en/of ouders van uw opvang eind dit jaar verrassen met de KIDDO Babyspecial? Reserveer dan snel om zeker te zijn van uw exemplaren. En hoe meer exemplaren u bestelt, hoe aantrekkelijker de prijs!

1 - 10 exemplaren € 6,95 (te bestellen via swpbook.com)
11 - 50 exemplaren € 5,95
51 - 100 exemplaren € 4,95
101 - 200 exemplaren € 3,95
201 > exemplaren € 2,95


Alle bestellingen van meer dan 10 exemplaren kunt u doen door een mail te sturen naar marketing@mailswp.com. We zien uw bestelling graag tegemoet! Wij leveren met factuur. Prijzen zijn incl. btw.

Meer informatie »
Reacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.