BBMP
BBMP
 BBMP


Deel deze pagina:


 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Biologisch Desinfecteren; leverancier op zoek naar testlocatie

Nocotech is wereldwijd bekend als een uiterst effectief biologisch desinfectiesysteem, vooral in de medische industrie, bij tandartsen en zorgcentra. In de kinderopvang is het nog onbekend. Gaat dat veranderen?


Wat is Nocotech en wat doet het?

Met dit desinfectiesysteem wordt een ruimte met één druk op de knop volledig gedesinfecteerd. Van plafond tot vloer en alles wat er in staat. Nocotech is toegelaten op de Nederlandse markt door het College voor Toelating van Biociden en Gewasbeschermingsmiddelen. Compleet veilig voor mens, dier en milieu.

Het is de meest duurzame manier van desinfectie die er bestaat, het is 99,99% biologisch afbreekbaar. En misschien nog belangrijker: zeer effectief.

Het voornoemde CTGB heeft, naast een toelating op alle bacteriën, schimmels en gisten ook een toelating afgegeven op het bestrijden van alle virussen. En daarmee dus ook op COVID-19 en INFLUENZA. Erg belangrijk en actueel in de kinderopvang

Om een goed beeld te krijgen of dit systeem ook voor de kinderopvang grote voordelen kan hebben, zoekt Simpeldesinfecteren.nl een locatie waar (leverancier Biodes)zij een businesscase kunnen uitvoeren. Dat houdt in dat zij vooraf aan de behandeling testen doen op oppervlakken en na de behandeling dat herhalen om het verschil te zien in bacteriegroei.

Verder worden zaken als veiligheid, gebruiksgemak en kosten (ROI) onderzocht. De resultaten worden dan begin 2021 gepubliceerd.

Uw voordeel?

Kosteloos volledig gedesinfecteerde ruimtes!

Meld je aan via: marketing@mailswp.com