Beleid, Bestuur, Management & Pedagogiek in de kinderopvang

Benchmark Kinderopvang opengesteld

De online omgeving van de benchmark kinderopvang is weer opengesteld. Je kunt dus weer meewerken aan het verkrijgen van onafhankelijk inzicht in de financiële ontwikkeling van de eigen organisatie én die van de hele sector.

De gegevens van de jaarrekening vul je na inloggen zelf in via de online omgeving. Zo krijg je direct inzicht in de eigen kengetallen. Je ziet in één oogopslag hoe de kinderopvangorganisatie er financieel voor staat.

Met dit inzicht houd je grip op de bedrijfsvoering en kun je deze waar mogelijk verbeteren. Het helpt je om de koers voor de toekomst te bepalen. Zodra het sectorrapport is gepubliceerd, zie je naast de eigen kengetallen ook de sectorgemiddelden. In een uitgebreidere versie van het online dashboard zie je dan extra mogelijkheden, zoals uitsplitsingen en vergelijkingen, om te benchmarken. Natuurlijk worden alle gegevens anoniem verwerkt.

Wil je meer weten over de betekenis en het gebruik van kengetallen binnen je organisatie? Volg dan het flitswebinar Kengetallen op 29 juni 2023. Heb je vragen of wil je graag meedoen, maar weet je niet zeker of je cijfers geschikt zijn? Neem contact op met Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang via

E: info@waarborgfondskinderopvang.nl

T 06-83251750

Klik hier om meteen mee te doen.