BBMP
BBMP
 BBMP


Deel deze pagina:


 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Agenda

Webinar: Participatief actieonderzoek in corona-tijd

Datum:02 september, 2021
Locatie:Online
Website:https://www.logavak.nl/aanbod/88/326/1729/pao-corona
Beschrijving:Corona heeft in zeer korte tijd enorm veel activiteiten tot een halt gebracht. Zo ook vele actieonderzoeken. Ik heb vele participatieve actieonderzoeken (PAO's) gezien die op het punt stonden een prachtige beweging in de gemeenschap teweeg te brengen, toen opeens alles stilviel. Hoewel de maatregelen binnenkort wellicht worden versoepeld, zal het voorlopig zeker nog niet terug zijn bij 'normaal'. Hoe gaan we hiermee om? Hoe kan een PAO online worden uitgevoerd? En wat zijn de voor- en nadelen?

Vorig jaar zomer voerde ik met mijn collega's van 7Senses voor het eerst een volledig online Participatief Actieonderzoek uit. Dat was voor een gemeente dat als vraagstuk had hoe het 'post'-corona werken in te richten, zowel qua kantoorinrichting als het nieuwe werken en alle nieuwe afspraken die daarbij horen. Ik heb daar enorm veel inspiratie uit opgedaan die ik graag deel! Het webinar bestaat uit de volgende onderdelen: 1. We staan stil bij hoe we altijd Participatief Actieonderzoek deden; 2. De mogelijkheden voor het online uitvoeren van Participatief Actieonderzoek. Wat zijn de voor- en nadelen daarvan? 3. Hoe je de verschillende online tools kunt gebruiken.

Bent u nog niet bezig met PAO, maar wilt u er graag meer over weten en kijken op welke manier het geschikt is binnen uw werkveld? Dan is dit webinar iets voor u!