BBMP
BBMP
 BBMP


Deel deze pagina:


 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Agenda

Rust in de babygroep. Echt wel!

Datum:08 oktober, 2021
Locatie:Online en Fysiek in Amsterdam
Website:https://www.logavak.nl/aanbod/6/349/1718/rust-in-de-babygroep-echt-wel
Beschrijving:Rust krijgen in de babygroep is hard werken, of juist niet? Pedagogisch medewerkers die goed samenwerken en zich bewust zijn van hun invloed daar gaan we mee aan het werk tijdens deze training. Weten wat belangrijk is en weten wat er bekend is vanuit de wetenschap èn de praktische handvaten die daarbij horen dat is wat nodig is om het steeds goed te blijven doen.

Deze IKK-geaccrediteerde cursus ‘Rust in de babygroep’ is een cursus waarin kennis overgedragen wordt, handvaten voor de praktijk worden aangereikt en oefeningen voor zelfinzicht worden gedaan. Vooraf krijgen deelnemers 2 opdrachten ter voorbereiding , vervolgens is er een 2 uur durend webinar. Tijdens een live-bijeenkomst ongeveer een maand later worden de opdrachten (onder andere een filmpje waarin de deelnemer in beeld komt) die tijdens het webinar gegeven worden behandeld. In een online-leeromgeving worden deelnemers voorbereid door oefeningen en werkvormen die aanzetten tot zelfreflectie. Een zelfscan zorgt ervoor dat de deelnemers en de begeleider samen in gesprek kunnen gaan over de vaardigheden die de deelnemer in de praktijk laat zien. Groepsdiscussie en rollenspel zorgen ervoor dat iedereen actief kan leren. Door de gemengde vorm van theorie-, praktijk- en reflectievormen is er voor alle deelnemers een geschikte vorm om zich verder te ontwikkelen als babyspecialist.

Je verder ontwikkelen in de omgang met baby’s en zorgen voor rust in de babygroep is investeren in de toekomst van al onze baby’s.